Logo

Politika kolačića

Korišćenjem sajta istrazivanja.rs saglasni ste da možemo da sačuvamo i da pristupimo kolačićima koji su potrebni za poboljšanje Vašeg korisničkog iskustva. Ova Politika kolačića pruža vam jasne i relevantne informacije o kolačićima koje koristimo i o razlozima za njihovo korišćenje. Time što nastavljate da koristite naš sajt slažete se sa tim da možemo da postavimo kolačiće na vaš računar kako bismo analizirali način na koji koristite naš sajt. Kolačići koje koristimo na sajtu pomažu nam da Vam obezbedimo bolje iskustvo na mreži, pamte vaše parametre i pomažu nam da poboljšamo sajt. Time što pristupate našem sajtu slažete se da se ova Politika kolačića primenjuje kad god pristupite sajtu, nezavisno od uređaja koji koristite. Ukoliko u bilo kojem trenutku želite da povučete svoj pristanak, biće potrebno da izbrišete kolačiće preko podešavanja u internet pregledaču. Kolačići se koriste za prikupljanje statističkih podataka o tome kako korisnici upotrebljavaju naš sajt.

Podaci koje skupljamo su sledeći:

  • Domen i IP adresa, vrsta pregledača i operativnog sistema pomoću kojeg je pristupljeno našem sajtu, vreme pristupa i dužinu posete, strane koje posećujete, i ukoliko ste linkovali naš portal sa nekog drugog sajta, adresu tog sajta, ukoliko nam sami prosledite informacije.

Ove podatke koristimo za statističke analize o korišćenju naših stranica, s ciljem da poboljšamo kvalitet usluge.

Napomena: sajt neće biti odgovoran za nedostupnost veb sadržaja zbog tehničkih problema izvan naše kontrole.

Prilikom posete sajtu istrazivanja.rs  u obavezi ste da se upoznate sa našom Politikom privatnosti i Politikom kolačića.

Naš vebsajt koristi kolačiće kako bi obezbedio najbolje korisničko iskustvo svim posetiocima. Ukoliko želite da blokirate kolačiće, molimo Vas da podesite Vaš pretraživač. Više informacija možete pronaći na stranici Politika kolačića.